katrinka11 - komentarze |
Dzisiaj jak dzisiaj za kolorowy dzień ;] choć te kolory nie zawsze będą trwały długo ;( ![]() ![]() Co To MoŻe ByĆ ?? niewiem ![]() ![]() ![]() PzDr ![]() MIchał Ania grzesiek martesia sylwcia patosica wiktoria moi bracia moi przyjaciele moi znajomi i tym wszystkim którzy odwiedzają mojego bloga ![]() |
|
Tak napisali inni: |
07.03.2007 :: 09:07 :: acqr179.neoplus.adsl.tpnet.pl kasia przepraszam cie za to ale to nie ja zaczelam i wiem co o mnie sadzisz ale jak tam chcesz nie musisz mi wszystkiego mowic |
19.01.2007 :: 20:07 :: acih170.neoplus.adsl.tpnet.pl super kolo kasia masz recie ten kto pyaka zie wie że nie powie już niehttp://talk.pl/gfx/emots/icon_batman.gif |
19.01.2007 :: 19:55 :: host-ip78-11.crowley.pl Lord z prowincj więc mam napisać coś mądrego (tak, tak nadzieja matką głupich) więc hmm...życie jest piękne ! |
19.01.2007 :: 19:42 :: achf162.neoplus.adsl.tpnet.pl MarteSia oj Misiek ;** nie czuj sie tak. wiem. każdy ma czasami zle dni i wahadelko nastrojow. xD ja tez. i to czasami az za czesto. ale po to masz przyjaciol aby byli z Toba w takich chwilach.![]() Dzieksi za pzdr/ /ah. wrescie!/ ![]() |
Talk.pl :: Wróć |