katrinka11 - komentarze |
Dziś był pierwszy dzień rekolekcji![]() ![]() ![]() Aga i Dominika były ze mną na 3-kątnym ![]() ![]() okey idziemy Zduńską i jesteśmy obok big stara i śpiewamy skaczemy tańczymy( jednym słowem sie wyłupiamy) .Przechodząc obok big stara zaczełyśmy jeszcze bardziej skakać i sie drzeć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pzdr ![]() AGA DOMINIKA MARTESS SZYLI :p JUż NIE BIEGAJ KOłO KOśCIOłA.. ![]() MIśKA MADZIA PUśKA ![]() ![]() TARAN MICHAł KRYSIAK GREMLIN SZUFLA KROWA NATALIA ![]() I WSZYSCY INNI KTóRZY MNIE TU ODWIEDZAJą.. ![]() |
|
Tak napisali inni: |
01.04.2007 :: 12:14 :: aqj178.internetdsl.tpnet.pl misia siemka eno super notka i fajny nowy wystroj pozdro dla ciebie ppa![]() |
30.03.2007 :: 20:10 :: achd45.neoplus.adsl.tpnet.pl ...:::W!K@:::.. SIemka! pierwszy razx na tum blogu ale jest spoko! A jeszcze jedno nie ma dla mnie pozdro !!!!!!!!!!! Dobra wybaczam Ci pozdro :* kis :* |
30.03.2007 :: 12:20 :: achk70.neoplus.adsl.tpnet.pl aneczka;* wiesz co mnie nie wyróżniłaś ale trudno:D wybaczam:*fajniebyła ja też sie wygłupaiałam ale z madzią jak szwędałyśmy sie po moeście pozdro dla ciebie :* |
30.03.2007 :: 12:03 :: aof159.neoplus.adsl.tpnet.pl Dolka ;) Oj Mumin Mumin szaleńcu mały ;D;D Ale sie ktoś zdziwił jak mu te płatki na głowe zleciały ;P Szkoda, że nie ma dla mnie pozdro no ale może jakoś przeżyję ;D |
29.03.2007 :: 19:55 :: 82.177.244.150 M.i.s.i.a ^^ Ale siare robiłyscie! :D heh... jutro w kościele bedziemy spiewać najgłośniej xDD |
29.03.2007 :: 17:41 :: acii168.neoplus.adsl.tpnet.pl Martesia Ty to jak zwykle odwalasz. ;dd wiadome po kim to masz ;p a ja z x. Mariuszem dawno nie gadalam. ^^ hmm.. a pamietasz jak my bylysmy z nim na wiezy? ;> fajnie bylo. :)a my musimy sie wybrac na miasto ;pp dziekuje za pzdrr. :* for You. ;* |
Talk.pl :: Wróć |