Link :: 06.05.2006 :: 12:08 sobota jak fajnie ale z jednej strony też głupio bo jutro niedziela a potem poniedziałek fuuuuuuuuuuuuuuuj
ale ratuje mnie jedna myśl że może w poniedziałek jade do Łodzi (tam gdzie sie smrodzi) ale nie napoważnie to jade na ptaka (do sklepu bez skojarzeń ) po ciuch na komunie mojego brata a potem na bal szóstoklasistów .: jestem ZAŁAMANA :.nie mam z kim tańczyć poloneza myślałam żeby podejść do jakiegoś chłopka ale nie jestem odważna zemdlała bym :/ ;(
pozdro dla :
marty
kasi
asi
michasi
michasi
michasi
julki
julki
ani
anki
ani
lalusi
sylwii ( drugie miejsce to niezle jak na ciebie )
6c szkółki w Łowiczu
6b szkółki w Ładach
a i wyróżnienie dla GRZESIA :*
Link :: 07.05.2006 :: 09:26 DZisziaj niedziela o jejkkkkkkuuuuuuuuu nienawidze jej (niedzieli ) .Wiecie jak by coś to nadal szukam partnera na bal .Mój wujek z ciocią jak powiedzałam o balu to krzykneli jaki bal i dlaczego oni nic o tym nie wiedzą to im wytłumaczyłam
Ale zresztą co mam mówić byłam wczoraj na grilu na koszelówce a jak wracałam to napoczątku śmy sie zgubili (przez tate ) a potem mama zarządziła że sie nie będzie słuchała taty i dojechaliśmy pozdro dla
.;marty k;.
kasi
asi niewiem czemu niechcesz z nami śpiewać
sokala
ani
anki
ani
michasi
michasi
michasi
julki
julki
i wszystkich o których zapomniałam
Link :: 21.05.2006 :: 14:52 dzisiaj dzień ja dzień ormalny
mam już z kim tańczyć ma na imie dawid sama go zaprosiłam wiem to głupie ale mus to mus no i jak komentujcie
pozdro dla moich znajomych