|
2025 |
Link :: 18.01.2007 :: 18:27 Link :: 19.01.2007 :: 16:47 Dzisiaj jak dzisiaj za kolorowy dzień ;] choć te kolory nie zawsze będą trwały długo ;( ![]() ![]() Co To MoŻe ByĆ ?? niewiem ![]() ![]() ![]() PzDr ![]() MIchał Ania grzesiek martesia sylwcia patosica wiktoria moi bracia moi przyjaciele moi znajomi i tym wszystkim którzy odwiedzają mojego bloga ![]() Komentuj(4) Link :: 20.01.2007 :: 12:22 dzisiaj nic sie niezdarzy .... po południu do ...kogoś na impre średnia 4,38 a jednak grzesiek mnie czymś zakoczył ![]() ale czym to ja już wam nie powiem ![]() pzdr ![]() martesi grześka michała dominika magdy Sylwci werty tybura frani i dla wszystkich na całym globie ![]() Komentuj(2) Link :: 21.01.2007 :: 09:50 magdzia u mnie nocowała dziś ![]() chłopaki sory że wam wczoraj spać nie dałyśmy ale po prostu sie nudziłyśmy ![]() pzdr ![]() martesia madzia michał grzesiek sylwcie dwie i dla najważniejszej osoby MUMINA ![]() Komentuj(0) Link :: 22.01.2007 :: 16:18 dzisaj w sql znowu mnie deprecha dopadła i niedość że deprecha to i choroba nie tylko sepsa ale i grypa ![]() to naprawde dziwne nie ? ![]() pzdr ![]() Martesia magda grzesiek michał taran krysiak blondi gremlin dolka adasko (mój madziu ) Klasy 1 b gim w Łowiczu i wszystkich którzy tu wpadają ![]() Komentuj(3) |
|
talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |